HERÄTKÄÄ ! Sisäpolitiikkaa, sekä erityisesti Suomen politiikkaa perintömaillani idän suunnalla, suomalaisten kodeistaan karkoitettujen asian unohtamista. Ulkoministeri Fagerholm otti asian esille toistaiseksi viimeisenä suomalaisena poliitikkona Moskovan vierailullaan vuonna 1957 Kekkosen kielloista huolimatta. Sittemmin on kaikki kansalaisjärjestöjen vaatimukset kansainvälisten sopimusten noudattamisesta torpedoitu maamme eturivin poliitikkojen toimesta presidenttiä myöten. Perus- ja ihmisoikeuksien perään ei huutele Suomessa edes Ihmisoikeusliitto. Johtuneeko siitä, että hallituksessa istuu presidentin puoliso ?

Ruotsissa pelkoa ja kauhua !

Ruotsissa pelkoa ja kauhua !

Sain Ruotsista allaolevan viestin.


"HYVÄ KLAUS !
Sinulla on yksi parhaimmista kotisivuista mitä olen katsonut. Kaikki mitä olet kirjoittanut on täyttä asiaa!  Sinut varmasti äänestetään eduskuntaan.
Olen asunut täällä Ruotsissa neljä vuosikymmentä ja nähnyt kuinka kaikki yhteiskunta-alueet menevät huonompaan suuntaan. Kymmenen minuuttia sitten
kuulin uutisista, että vuosittain Ruotsin peruskoulun käytyään 14000 oppilasta ei saa täydellistä päästötodistusta ts. 520 luokan käsittävä oppilasmäärä on hylätty!
Heillä ei ole mahdollista opiskella lukiossa,(ammattikoulut sisältyvät lukioon).
Luettuani KD:n puolueohjelman, petyin, saa sellaisen käsityksen, että monikulttuuria suorastaan ihannoidaan, ja puhutaan lämpimästi "kotouttamisesta!" Haluaisin vielä kirjoittaa ja lähettää suomalaisten tietoon, mihin monikulturismi on johtanut tässä maassa. Huumeet virtaavat tänne heidän entisistä kotimaistaan, vankiloita on rakennettava lisää, ym verotulojen menetyksiä. Puhumattakaan lukutaidottomista uusruotsalaisista aikuisista, joita tässä maassa on paljon!!!
Viestieni päätarkoitus on ettei muslimia otettaisi lainkaan Suomeen. Itse en pidä islamia edes uskontona, koska se poikkeaa kaiskista muista uskonnoista. Miten islam voi olla uskonto, koska itse perustaja oli murhamies, Muhammed tappoi jopa yhden päivän aikana omin käsin 800 ihmistä Medinassa, koska he eivät halunneet tulla islamisteiksi. Islamia johdetaan ylhäältä päin, tavallisella ihmisellä ei ole mitään sanottavaa, jos arvostelee, niin pääsee hengestään. Nykyiset hallituspuolueet ovat sokeita kuin vastasyntyneet kissanpennut!!!

Me elämme täälllä jo pelonvalassa, odotamme seuraavaa pommia. Entäpä kun se räjähtää maanalaisessa, voi kauhistus sitä parkua, itkua ja surua! Ruotsi on ottanut vastaan ja hoivannut liki miljoona maahanmuuttajaa, ja itsemurhapommittajat on palkkamme!!!.

Ystävällisin terveisin Prinssi 1.
Ps. Ymmärtänet Klaus miksi esiinnyn prinssinä, syynä on muslimien pelko. Tulen puhumaan vaikka Suomen eduskuntaan (jos kutsutaan) usiirtolaisasioista, mutta tuolloin on minun asuttava turvallisessa Suomessa."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat