Varsinais-Suomessa kokoomus vilpillä PS:ää vastaan

Vaalitaisto käy kuumana näin viimevaiheessa mutta jotain rajaa sentään pitäisi olla. Salossa kokoomuslainen kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kansanedustajaehdokas käyttää kaupungin toria kuin omaa pihaansa vaalikampanjassaan. Hän käytti omin luvin äänentoistolaitteita torilla, jossa aina on myös muiden puolueiden ehdokkaita kampanjoimassa. Äänentoistolaitteiden käyttö vaatii lupahakemuksen, jota ei tosin myönnetä vaalikampanjan aikaan, koska muiden ehdokkaiden ja puolueiden sanoma saattaa jäädä metelissä taka-alalle.

Tämä on sinänsä hyvä ja hyväksyttävää ja anomani lupa käyttää äänentoistoa omassa vaalitapahtumassa hylättiin em perusteella. Tämän jälkeen kokoomus sai kuitenkin omaani vastaavaan tilaisuuteen virallisen luvan. Kokoomuksen tilaisuudessa Stubb kävi puhumassa 10 minuuttia paikallisjärjestön puheenjohtajan haastattelemana, minkä jälkeen alettiin soittaa musiikkia reilun tunnin ajan kokoomusehdokkaiden esiintyessä lavan edustalla.

Omaa hakemustani varten hain lupaa soittaa musiikkia hillitysti välillä viihdykkeeksi. Kokoomuksen tilaisuuteen myönnettiin äänentoistolupa meluilmoitusvaatimuksella, koska Stubb ei ole paikkakunnalta, entä muut? Itse siis aioin esittää huumorimusiikkia välillä viihdykkeeksi. Tämä lupa siis hylättiin minulta, perussuomalaiselta ehdokkaalta muiden häiriintymiseen vedoten. PS häiritsee mutta kokoomus ei ? 

hemanus
Sininen tulevaisuus Salo

Hallituksen jäsen Territorial Restitution Association of Finland - Aluepalautus ry. www.aluepalautus-ry7.webnode.fi
Puheenjohtaja, Salon Seudun Siniset ry, jäsen Siniset VS-piirihallitus
Useita luottamustoimia Salon kaupungin hallinnossa 30 v ajalta
Kansanedustajaehdokas 2011 Varsinais-Suomessa.
www.hemanus.fi/428719510 . Kevytyrittäjä SLP Group Oy / Ukko.fi .

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu